Проекти

 

 
1logoSF Столична община

 През месец Декември 2013г. стартира пилотен проект в гр. София където бяха монтирани три автомата за самотаксуване в центъра на града и за първи път в страната бе въведена възможност за   заплащане на тарифа чрез въвеждане на регистрационен номер.

 Повече

logoHaskovo  Община Хасково
 
logoElhovo  Община Елхово
 
1logoVT  Община Велико Търново
 
 
logoKN Община Казанлък
 
logoKyrdzgali Община Кърджали
 
сандански  Община Сандански
 
logoSTZ Община Стара Загора

През 2006г. в гр. Стара Загора бяха монтирани първите в България автомати, издаващи талони за платено кратковременно паркиране модел Stelio, които и до днес обслужват “Зелената зона” на града, а през 2012г. бяха доставени и въведени в експлоатация нови бройки от актуалния модел Strada, с които общият брой машини до този момент достигна 51.

 
logoYambol
 Община Ямбол
 
 
logoPLD Община Пловдив


През 2016г. в гр. Пловдив бяха монтирани първите автомати за платено паркиране. Един от тях е от най-ново поколение Strada Pal с широкоекранен цветен дисплей и свързаност към онлайн платформата на Общината , където всеки може да получи информация, както за забележителностите в града така и за актуалните културни събития.

В момента на територията на „Синя зона“ са монтирани 64бр. паркомати, като целта на Общината е да премахне човешкият фактор и да премине изцяло на плащане чрез машини.

Повече информация:

 

 


Print