1products

Партньори

Flowbird Logo Blue

Flowbird е основен световен играч в сектора на градската мобилност.

Благодарение на уникалната си интегрирана система по отношение на решенията за паркиране и управление на транспорта, компанията присъства в над 70 страни. Системите и нейните продукти улесняват мобилността в повече от 5000 града по света.

Със своя иновативен подход фирмата се оказа успешен производител с повече от 60г. опит. Лидер в платените системи и решения за продажба на талони за паркиране във Flowbird работят над 1300 души по целия свят и е са генерирани приходи от € 350 млн. през 2020г.

Базирана в Европа (Белгия, Германия, Италия, Испания, Обединеното кралство, Франция – (където Дружеството е със седалище) и Съединените щати компанията работи с международни партньори за разработването на нови пазари.

Дружеството е изиграло важна роля в развитието на нови технологии и системи за платено паркиране, които осигуряват перфектни комплексни решения и интеграция в съвременните градове.

За повече информация:

https://www.flowbird.group/

 

st.png

С&T България ЕООД

Един от лидерите в сферата на системната интеграция, аутсорсинга и предоставянето на комплексни IT решения в Централна и Източна Европа.

За повече информация:

https://www.snt.bg/

 


Print