За нас

От месец Септември 2005г. фирма Ханза ООД, със седалище гр. Стара Загора е официален дистрибутор за България на световния лидер в производството на паркинг системи Flowbird със седалище Франция.

Специализирани сме в доставка, монтаж, въвеждане в експлоатация, гаранционно и извънгаранционно обслужване на автомати за платено паркиране от тип „Плати & Постави” и сме първите в страната въвели машини от такъв тип. Това се случи през далечната 2006г. в гр. Стара Загора когато пуснахме в експлоатация паркомати Stelio, които все още обслужват „Зелената зона“ на града.

До момента сме монтирали и поддържаме над 200 машини в страната в гр. София, Пловдив, Стара Загора, Ямбол, Хасково, Велико Търново, Казанлък, Кърджали, Сандански, Смолян и Елхово.

Разполагаме с квалифицирани сервизни специалисти и складова база от резервни части и консумативи, за да предложим безупречно качество и бързина в обслужването.
Доказали сме се като дългогодишен, предпочитан и надежден партньор с редица доволни клиенти и партньори – Общини и частни фирми.


Print