parkeon-strada1

Strada - Вашият успех за цялостен обхват от решения за управление на платено паркиране. Компактен дизайн устойчив на вандализъм

Pay & Display (Плащаш и поставяш)

За паркиране на улицата и паркинги, "Pay & Display" автомат управлава средно между 10 и 75 паркоместа.
Плащане може да се извършва на всеки паркинг автомат.

Потребителят получава талон за паркиране, който трябва да се постави в превозното средство като доказателство за правото за паркиране .

Заплащане

Strada предлага широк набор  от начини на заплащане под формата на монети, електронни карти, кредитни карти, частни карти и мобилни телефони.

Сигурност

Strada осигурява заключващ механизъм с висока сигурност за достъп до отделенията. Монетите се съхраняват в двустенен трезор, брониран (високо надежден срещу физическо увреждане и кражба).

Качество

Strada съответства на съществуващите стандарти и е получил сертификати ISO 14001:2004 и OHSAS 18001:2007.

Многофункционалност

Strаda използва последните нововъведения за да предложи на своите клиенти най-доброто оборудване за едно успешно управление на платено паркиране. Базиран на "NEOPS" електронна платформа комбинираща в себе си бързо действие, захранване, самоуправление, надеждност и сигурност. Strada предлага широк спектър от иновации за да повиши своята функционалност. Също лесно се обновява за да предложи нови начини на заплащане, като безконтактни "Chip & PIN" банкови карти. Strada се предлага в 5 цвята.

Изтегли брошура