parkeon-strada1

Parkeon е основен световен играч в сектора на градската мобилност

Благодарение на уникалната си интегрирана система по отношение на решенията за паркиране и управление на транспорта "Parkeon" присъства в над 55 страни. Системите "Parkeon" и неговите продукти улесняват мобилността в повече от 3000 града по света. 

Със своя силно иновативен подход той се оказа успешен производител с над тридесет и пет годишен опит. Лидер в платените системи и решения за продажба на талони за паркиране в "Parkeon" работят над 1000 души по целия свят и е генерирал приходи от € 175 млн. през 2012.

Базиран в Европа (Белгия, Германия, Италия, Испания, Обединеното кралство, Франция – (където Дружеството е със седалище), и Съединените щати, Parkeon работи с международни партньори за разработването на нови пазари.

От юни 2007 г. "Barclays Private Equity" (Франция) стана основен акционер в "Parkeon".

Компанията разработи по-модерни и съвременни системи, а от декември 2007 г. 30% от служителите на  "Parkeon"  са акционери  заедно с ключовите мениджъри.

Дружеството е изиграло важна роля в развитието на нови технологии и системи за платено паркиране, които осигуряват перфектни комплексни решения  и интеграция в съвременните градове.

За повече информация:

www.parkeon.com